FUCK OFF!

NU FÅR DET FAN VARA NOG!!! Fattar inte folk vad som händer?! Världen går åt helvete. Den gör det mitt framför våra ögon och vi reagerar inte?? Jag är en av alla losers som vet vad som händer utan att göra ett piss åt saken, men nu får det räcka! Jag måste göra någonting. Men jag känner mig svag ensam. Finns det någon mer som vill hjälpa mig?
 
BRADLEY MANNING FÅR 35 ÅRS FÄNGELSE! För att han avsljöjat krigsbrott, begådda av sin egen nation, för sitt eget folk, vars skattepengar finansierar hela skiten. Men tänk efter också. Det är lätt att bli rasande arg över att han över huvudtaget får fängelse, men 35 år. Han har avslöjat en sanning. Inte mördat någon, inte våldtagit någon, han har inte skadat någon. Han har enbart skapat ett skadat förtroende, för en part som inte förtjänar förtroendet ändå! Och för detta får han 35 års fängelse. Undrar hur många år de som begick krigsbrottet fick? händer det någonting med dem alls? Jag vet inte ens... 

Samtidigt vill staten, här och där ha mer och mer koll på vad vi gör. Vad vi säger i telefon. Vad vi skriver i våra mail. FRA RÖSTADES IGENOM RAKT FRAMFÖR VÅRA ÖGON! Och det är bara en av många nya bokstavskombinationer som kränker min, din, folkets integritet. Det är ännu inte jätte länge sen, men redan har övertramp skett mer än en gång. Mer än en gång har lagen missbrukats på folkets integritets bekostnad. 

KRIGET I SYRIEN DÖDAR OSYLDIGA MÄNNISKOR VARJE DAG! Vi ser det på TV, vi hör det på radio, vi läser om det i tidningen. På Internet finns hur mycket information som helst om vad som händer i världen just nu. Men vi rycker inte på axlarna. Wikileaks ger oss videor på soldater som med ett skratt skjuter ihjäl civila, osyldiga människor från helikopter. Någon skriker "Head shot!". Blodtörstiga och hjärntvättade mördarmaskiner som pissar på sina offer. Men vi, folket, människorna i världen, men framförallt pratar jag nu om oss här i Sverige, vi reagerar inte. Bryr vi oss inte?

SVERIGE EXPOERTERAR VAPEN TILL DIKTATURER! Jag vet. Old news. Men det är sant. Utan vårat medgivande. Mitt medgivande har de då fan inte i alla fall! Är inte Sverige en demokrati? Är inte Sverige mitt land? Har inte jag någonting alls att säga till om innan mina skattepengar i mitt demokratiska land går till att sälja vapen till diktaturer? Har jag inte ens rätt att veta? Ska jag få reda på det via media? Är inte detta ett allt för fucking viktigt beslut för ett land att fatta utan en folkomröstning?

Skall Sverige sälja vapen till diktaturer? *                 Ja [  ]     Nej [  ]
 
*Dettainnebärattvikommerattblimedskyldiganärdiktaturensedanbrukardessavapnenmotsittegetfolkochdärmedfortsätterattförtryckafolket.

Jag tror inte många av oss hade kryssat i Ja rutan va? Är det inte då konstigt att vi inte bryr oss mer än vad vi gör. Vi får reda på den ena bisarra sanningen efter den andra men vi glömmer bort det lika snart som nyheterna går vidare till vädret. Varför gör vi inte uppror? Är vi inte upprörda?
 
 
Ja men vad händer då? Vad gör vi? Jag känner mig maktös ensam, men jag är övertygad om att jag inte är ensam om att se dehär sakerna och uppröras över det. Men ska vi inte samla oss då och säga ifrån?

SNÄLLA OM DU LÄSER DET HÄR. Ge mig bara bekräftelse på att du håller med. Ge mig ett +1. Jag orkar inte med detta menlösa obrydda samhälle vi lever i. Kan vi inte bara samla ihop oss och göra motstånd?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

levelinas.blogg.se

..det är bara min åsikt..

RSS 2.0